• Shqip
  • Македонски
  • English

BENTON-NI е компанија за производство на храна и хигиенски производи. Ние сме лидер на пазарот во Македонија za квалитетот на нашите производи.
Компанијата е основана во 1997 година во Куманово, како компанија за производство. Основачот на компанијата е Назми Ејупи, дипломиран хемичар кој отсекогаш сакаше да произведува производи кои ќе ги задоволат потребите на потрошувачите.
После бројни предизвици ги реализира неговите цели, успешно започнуваќи со производство во прехранбената индустрија.

Прочитај повеќе →

Најновиот продукт

Следете не на Facebook

Следете не на Google+