• Shqip
  • Македонски
  • English

Kompania u themelua në vitin 1997 në Kumanovë,si kompani prodhuese.
Themelues i kompanise është Nazmi Ejupi kimist i diplomuar, dhe ai gjithmonë dëshironte të prodhonte dicka për nevojat e konsumatorëve.
Pas shumë sfidave ai realizoi qëllimet e tij me sukses duke filluar prodhimin në industrinë ushqimore si uthullën e bardhë.
Produktet e para në ketë industri ishin prodhimet e uthullës,e sidomos uthulla e bardhë ushqimore,uthulla e kuqe (venës) dhe uthulla e mollës, si dhe maja (esencë) e uthullës për konzervimin e produkteve ushqimore.

Lexo më tepër →

Produkti i fundit

Na ndiqni në Facebook

Na ndiqni në Google+